fbpx

O podjetju

Maloprodaja

Nova dimenzija prodajalne z medicinskimi pripomočki predstavlja eleganco, dovršenost in vrhunsko nakupovalno izkušnjo.

Naše vodilo je posvetiti se slehernemu kupcu ter svetovati z osebno noto. Na naših policah boste zasledili le razstavne izdelke a naše skladišče je polno izdelkov, ki Vam jih z ljubeznijo postrežemo ter pripravimo za takojšnji prevzem. Preizkusite nas.

Storitve

Skladno z podeljenimi dovoljenji s strani Ministrstva za zdravje izvajamo storitve sanitetnih in nenujnih reševalnih prevozov ter izvajanje zdravstvenega varstva na javnih prireditvah. 

Veleprodaja

Primarna dejavnost podjetja Medic-UM STORE d.o.o. je prodaja izdelkov pravnim osebam, zdravstvenim ustanovam in ostalim javnim zavodom. Naše podjetje s svojimi izdelki močno konkurira na slovenskem in evropskem trgu saj zaradi kakovostnih izdelkov in ugodne ponudbe zagotavlja potreben medicinski material večini slovenskih bolnišnic in zdravstvenim domovom.

Kdo smo?

Matjaž Andrejc

Direktor

Urban Sitar

Direktor

Franc Šilak

Prokurist

Dejan Starc

Komerciala

Barbara Mlakar

Maloprodaja

Anja Drev

Prodaja, nabava

Kaj počnemo?

Podjetje Medic-UM STORE d.o.o. se ukvarja z maloprodajo medicinskih pripomočkov, veleprodajo medicinske opreme, izvajanjem zdravstvenega varstva na javnih prireditvah ter sanitetnimi ter nenujnimi reševalnimi prevozi.

Naša vizija

Vizija podjetja je v prvi vrsti prevzem večinskega deleža prodaje medicinske opreme na slovenskem trgu ter širitev v ostale evropske in svetovne trge.

Zgodovina podjetja

Podjetje je svojo pot pričelo leta 2017. Sprva je podjetje v najetih prostorih delovalo le na področju veleprodaje izdelkov, kasneje pa je podjetje dobilo dovoljenje s strani Ministrstva za zdravje za izvajanje zdravstvenega varstva na javnih prireditvah. Leta 2018 je podjetje na splet predstavilo svojo ponudbo ter pričelo tudi z spletno prodajo fizičnim osebam. Danes podjetje poseduje svoje nepremičnine ter deluje tudi na področju maloprodaje ter izvaja sanitetne in nenujne reševalne prevoze.

Poslujte z nami

Ker na slovenskem trgu predstavljamo kakovostne izdelke po ugodnih cenah verjamemo, da smo podjetje s katerim si želite poslovati. Nenazadnje smo zelo zanesljivi, odzivni in prilagodljivi tako, da je poslovanje z nami po mnenju večine naših naročnikov prijetna izkušnja.

Nova spletna stran

10 %

otvoritveni popust na celotno naročilo

Vpišite svoj e-mail naslov na katerega boste nemudoma prejeli kodo za 10% popust na celotni nakup!