O podjetju

Predstavitev podjetja Medic-UM STORE d.o.o.

Maloprodaja

Nova dimenzija prodajalne z medicinskimi pripomočki predstavlja eleganco, dovršenost in vrhunsko nakupovalno izkušnjo. Naše vodilo je posvetiti se slehernemu kupcu ter svetovati z osebno noto. Na naših policah boste zasledili le razstavne izdelke a naše skladišče je polno izdelkov, ki Vam jih z ljubeznijo postrežemo ter pripravimo za takojšnji prevzem. Preizkusite nas.

Storitve

Skladno z podeljenimi dovoljenji s strani Ministrstva za zdravje izvajamo storitve sanitetnih in nenujnih reševalnih prevozov ter izvajanje zdravstvenega varstva na javnih prireditvah. 

Veleprodaja

Primarna dejavnost podjetja Medic-UM STORE d.o.o. je prodaja izdelkov pravnim osebam, zdravstvenim ustanovam in ostalim javnim zavodom. Naše podjetje s svojimi izdelki močno konkurira na slovenskem in evropskem trgu saj zaradi kakovostnih izdelkov in ugodne ponudbe zagotavlja potreben medicinski material večini slovenskih bolnišnic in zdravstvenim domovom.

Matjaž Andrejc CEO/Direktor

Urban Sitar CEO/Direktor

Franc Šilak Prokurist

Dejan Starc Komerciala

Barbara Mlakar Maloprodaja

Kaj počnemo?

Podjetje Medic-UM STORE d.o.o. se ukvarja z maloprodajo medicinskih pripomočkov, veleprodajo medicinske opreme, izvajanjem zdravstvenega varstva na javnih prireditvah ter sanitetnimi ter nenujnimi reševalnimi prevozi.

Naša vizija

Vizija podjetja je v prvi vrsti prevzem večinskega deleža prodaje medicinske opreme na slovenskem trgu ter širitev v ostale evropske in svetovne trge.

Zgodovina podjetja

Podjetje je svojo pot pričelo leta 2017. Sprva je podjetje v najetih prostorih delovalo le na področju veleprodaje izdelkov, kasneje pa je podjetje dobilo dovoljenje s strani Ministrstva za zdravje za izvajanje zdravstvenega varstva na javnih prireditvah. Leta 2018 je podjetje na splet predstavilo svojo ponudbo ter pričelo tudi z spletno prodajo fizičnim osebam. Danes podjetje poseduje svoje nepremičnine ter deluje tudi na področju maloprodaje ter izvaja sanitetne in nenujne reševalne prevoze.

Poslujte z nami!

Ker na slovenskem trgu predstavljamo kakovostne izdelke po ugodnih cenah verjamemo, da smo podjetje s katerim si želite poslovati. Nenazadnje smo zelo zanesljivi, odzivni in prilagodljivi tako, da je poslovanje z nami po mnenju večine naših naročnikov prijetna izkušnja.

Kaj vam lahko ponudimo?

Smo eno izmed redkih podjetij v naši dejavnosti, kjer nudimo podporo 24 ur na dan, vse dni v tednu. V primeru, da potrebujete pomoč nas kontaktirajte in z veseljem Vam bomo pomagali.

Poleg naših kakovostnih izdelkov poudarjamo na kvaliteti naših storitev, podpore ter komunikacije. Prepričani smo, da je kvaliteten odnos do bodočih in obstoječih naročnikov ključnega pomena za dolgoročno sodelovanje.

Čas od vašega naročila do dostave izdelkov na Vaš naslov je včasih celo krajši od 24 ur. Vse izdelke, ki so na zalogi in naročeni do 14.00 ure odpošljemo še isti dan.

Kljub temu, da ste pri nas že opravili nakup ste pri nas deležni enake podpore in nasvetov kot prej. V primeru, da potrebujete pomoč pri uporabi izdelka, bi želeli menjavo ali vračilo, kontaktirajte nas. Vedno smo tu, za Vas.

Kljub kratkemu obstoju podjetja nam je uspelo zagotoviti preko 1000 zadovoljnih naročnikov. Vabimo Vas, da postanete eden izmed njih!