Nenujni in sanitetni prevozi

Medic-UM STORE d.o.o. ima podeljeno dovoljenje za izvajanje nenujnih reševalnih in sanitetnih prevozov s strani Ministrstva za zdravje.

Sanitetni prevoz je prevoz pacienta, ki med prevozom ne potrebuje spremstva ali zdravstvene oskrbe zdravstvenega delavca, prevoz z javnim prevoznim sredstvom ali osebnim vozilom pa bi lahko bil za njegovo zdravje škodljiv.

Nenujni prevoz je prevoz pacienta, ki zaradi svojega zdravstvenega stanja potrebuje spremstvo ali zdravstveno oskrbo zdravstvenega delavca.

Naročanje prevozov

Naročilo prevoza lahko opravite preko telefonskih številk

  • 040 302 757 (Franc)
  • 031 837 800 (Urban)

ali preko e-maila: info@medicum.si

Mnenja naših strank

S prevozom sem bil zelo zadovoljen ter vesel da se je vse skupaj organiziralo in dogovorilo zelo hitro. Osebju pa hvaležen za vso pomoč!

Boštjan Kline, slovenski alpski smučar

Rada bi se vam zahvalila za vašo profesionalnost in ustrežljivost. Že po  prvem telefonskem pogovoru ste nam na zelo jasen in preprost način razložili celoten postopek, tako da smo se mnogo lažje odločili. Celoten potek, od organizacije prevoza, do vaše ustrežljivosti in dosegljivosti skozi celotno premestitev, do res profesionalnega in prijaznega odnosa do pacienta. Rečem lahko samo še hvala!

Suzana L.

Tudi sama sem se že znašla v situaciji, da sem potrebovala sanitetni prevoz. Bila sem zelo zadovoljna, vožnja je bila prijetna in počutila sem se varno.
Hvala za Vašo prijaznost!

Marjanca P.